Restaurangguider

Restaurangguider för nästa steg

Visst är det en underbar resa att driva restaurang? Men hårt jobb. Därför finns våra restaurangguider till din hjälp. Som krögare får du vara i centrum för dina gästers matupplevelse oavsett om det är en fin köttbit på fredagskvällen eller en snabb pytt i panna till tisdagslunchen, det är ett fint liv.

Ibland behöver vi alla lyfta blicken och fundera på hur vi kan förbättra vår verksamhet, det är då vi behöver kika igenom några inspirerande restaurangguider. Eller kanske står du i begrepp att starta din alldeles första restaurang? Oavsett så har vi lite tips & tricks som vi vill dela med oss utav genom följande restaurangguider.

Några av restaurangguiderna vi tillhandahåller avser inköp av kassasystem. Men det är också andra matnyttiga guider som behandlar ämnen som hur du kan öka din lönsamhet, guide för dig som ska starta restaurang men också hur du väljer rätt bokningssystem till din restaurang. Vill du fördjupa dig i valet av kassasystem så föreslår vi att du läser guiden som finns här på vår startsida.

Samtliga restaurangguider här nedan är helt kostnadsfria och tillhandahålls av Ancons duktiga medarbetare. Många av säljarna hos Ancon har en lång bakgrund från ledande befattningar i restauranbranschen och här är deras bästa tips, håll till godo. De är alldeles gratis.

Guider för dig som krögare

Restauranguide: Så väljer du rätt kassasystem för din restaurang.

Vi har samlat allt och lite till i denna guide där vi hjälper dig till ett klokt beslut av nytt kassasystem. Ladda hem den lätt lästa guiden och läs om vikten av en god supportavdelning, att leverantören levererar tjänster och inte bara en produkt.

Ladda ner


Checklista: Öppna restaurang

Här har vi samlat en guide för dig som ska starta restaurang. Med en enkel checklista så blir det enklare att komma ihåg all.

Bokningssystem för restaurangbranschen

Så väljer du rätt! Att välja bordsbokningssystem för restaurangbranschen är inte lätt. Vi reder ut begreppen och hjälper dig till ett bra beslut.


Stora Handboken för dig som driver restaurang

Har du koll på allt? Har du fastnat i gamla hjulspår? Läs vår stora handbok och låt dig inspireras till nästa steg i restaurangens utveckling.

Guiden till framtidens restaurang

Hur ser restauranger ut i framtiden? Vilka trender ser vi framför oss? Vi trendspanar och delar med oss.


Öka försäljning i din restaurang i fem steg

Dags att lyfta dagskassorna till en ny nivå? Läs vår guide och effektivisera restaurangen mot bättre lönsamhet.

Krögarens budgetmall

Går restaurangens ekonomi ihop? Använd vår budgetmall för att säkerställa att du får ihop ekonomin.


En sjuhelsikes guide för dig som ska starta restaurang

Dags att ta steget in i restaurangbranschen? Då måste du ladda ner denna guiden. Vi tar dig igenom resan, steg för steg.

Lönestatistik i restaurangbranschen (2018)

Vad tjänar personalen i snitt och varför? Vi har letat rätt på informationen och visar den överskådligt.